Info‎ > ‎2017‎ > ‎

2017-06-21, Midsommarfirande blir av på ÄlgöÄLGÖ FASTIGHETSÄGAREFÖRENING

Välkomna till Midsommarfirande 2017: kl. 15 vid Barnbadet på Älgö

Vi gläds åt att i sista sekund kunna meddela att midsommarfirandet kommer att bli av på Älgö. Vi själva är inte anordnare men däremot har vi glädjen att ekonomiskt sponsra firandet vilket kommer att ske vid Barnbadet med inledning klockan 15 på midsommarafton.

Firandet och dansen kring stången kommer att ske till tonerna av Älgös traditionella musikband under ledning av Älgös populäre Jess. Slickepinneracet befaras inte kunna äga rum i år, meddelar arrangören. Men det kanske finns frivilliga som kan tänka sig att sponsra inköp av godis och leksakspriser och som kan tänka sig att leda de små barnens springande efter slickepinnarna?
I så fall är ni välkomna att meddela detta till Cecilia på telefon 076 198 18 88, alternativt  Swisha bidrag till musikerna på 070 735 72 04.

Förberedelser: torsdagen kl. 18 vid Barnbadet på Älgö

Firandet inleds med förberedelser torsdagen kl 18 vid kiosken som då kommer att vara öppen. Anordnaren välkomnar alla som med medhavda löv, blommor, ståltråd m.m. finner det roligt att klä och resa stången!

Avslutningsvis: lördagen kl. 11 vid Barnbadet på midsommardagen

Välkomna att tillsammans ta ner stången!

Älgö Fastighetsägareförenings styrelse önskar alla ett fint och somrigt Midsommarfirande!

Styrelsen för Älgö Fastighetsägareförening

2017-06-21