Info‎ > ‎2016‎ > ‎

2016-05-11, ÄFF överklagar mobilmastbeslutet

Mobilmastbeslutet
Sjuttonde maj sista dagen att överklaga
Som framgår av den belysning som Älgö Fastighetsägareförening lade ut på ÄFF:s hemsida för några dagar sedan har kommunen klubbat igenom ett bygge av en 48 meter hög mobilmast på Älgös högsta punkt. Sista dag för den som vill överklaga kommunens beslut är den 17 maj. Om du klickar in dig här så  kan du ta del av ÄFF:s överklagandehandling i PDF-format. Om så önskas går det bra att hänvisa till den i ditt eget eventuella överklagande i det fall att du delar ÄFF:s inställning. De bilagor vi hänvisar till i överklagandet lägger vi inte ut här men vill du ta del av ÄFF:s samrådsyttranden  och ÄFF:s granskningsyttrande så återfinns de i den information vi lade ut på hemsidan den 12 december i samband med granskningsförfarandet och vi hänvisar till den belysningen.Styrelsen för Älgö Fastighetsägareförening, ÄFF