Info‎ > ‎2016‎ > ‎

2016-05-07, Populär majbrasa

Populär majbrasa vid Alfredsroviken

Även i år bjöd Älgö Fastighetsägareförening, ÄFF, in till samling kring elden vid Alfredsroviken på Valborgsmässoafton. Älgöbor i alla åldrar samlades kring en något svårtänd brasa som efter viss kamp artade sig till ett stämningsfullt eldsken i ackompanjemang av allsång. Allt i arrangemang av Staffan Waerndt och Ulla Aulenius som bägge tidigare ingick i ÄFF:s styrelse och som förutom att återuppväcka traditionen med majbrasa vid Alfredsro också varit de pådrivande för att få kommunen att anlägga den boulebana vid Barnbadet som nyligen förverkligades.

ÄFF är i behov av fler aktiva medlemmar. Ambitionen är att bredda styrelsen. Men vi är också öppna för andra upplägg. Intresserad? Hör i så fall av dig till styrelsemedlemmen Anders Löfgren så kan han berätta mer. Tfn. 08-748 99 10, mobil 0708 - 219309, e-post: anders.e.lofgren@telia.com

Runt 200 älgöbor kom samman för att hälsa sommaren välkommen runt Valborgsmässoelden i Alfredsro Foto: Staffan Waerndt