Info‎ > ‎2014‎ > ‎

2014-04-15, Kompletteringsunderlag för prövning av kommunens planändringsbeslut

”planstridiga byggrätter” och ”planändrade parkeringsytor”

Information till dig som överklagat

Till de av Älgö Fastighetsägareförenings medlemmar som i förekommande fall begärt laglighetsprövning av kommunens beslut om att inleda planprocesser och använt sig av de mallar vi la ut på hemsidan den 7 april återkommer vi här med själva talan i sak signerad två av ÄFF: s styrelsemedlemmar och inlämnad till Förvaltningsrätten 15 april. Klicka in er i dokumenten via länkarna nedan. Ni har möjlighet att ta dessa rakt av som er egen talan eller att saxa önskade avsnitt.

Observera att er kompletterande talan måste vara hos Förvaltningsrätten inom den tid ni begärt och fått anstånd vid ert överklagande.

Lycka till!

Styrelsen för Älgö Fastighetsägareförening, ÄFF
Älgö 2014-04-15

Ċ
Älgö FF,
3 aug. 2014 15:21
Ċ
Älgö FF,
3 aug. 2014 15:21